Gila-Gila #822 Menampilkan Perak Cartoon Fest 2019

Dapatkan Gila-Gila Keluaran terbaru, Edisi ke 822 yang menampilkan liputan khas Perak Cartoon Fest 2019.

Harganya cuma RM6.50 sahaja, boleh didapati di toko buku berdekatan seperti MyNews, Popular, MPH dan lain-lain. Selain itu anda juga boleh membeli ya secara online di http://shop.gila-gila.com/products/gila-gila-majalah-humor-nasional-93606

Perak Cartoon Fest adalah sebuah fiesta kartun, komik, toys dan cosplay yang telah dijalankan di Port Ipoh pada 17&18 Ogos 2019 yang lalu. Di mana kami terlibat sebagai krew urusetia.

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Majalah Humor No. 1 Malaysia, Gila-Gila kerana telah memberi liputan mengenai Perak Cartoon Fest 2019 dan tidak jemu-jemu menyokong aktiviti-aktiviti penggiat komik dan kartun tempatan.

Kami juga mengambil kesempatan di sini untuk menyeru rakan-rakan untuk terus membeli majalah Gila-Gila yang sudah 41 tahun bersama kita sejak tahun 1978.

Apa guna kita laungan selamatkan industri kreatif sedangkan kita sendiri tidak membeli produk kita? Jangan sampai kalau sudah tiada, kita menyalahkan kerajaan dan menyalahkan bangsa lain pula.

Terkini, Gila-Gila telah Maju setapak lagi dengan menghasilkan GG Komiks Apps yang boleh di muat turun di PlayStore dan Apps Store.

Applikasi tersebut telah mendapat sambutan hangat sehingga lebih 70,000 pengguna dan pernah menduduki Aplikasi paling ‘trending’ ketika minggu pertama dilancarkan.

Pelbagai komik dan segmen menarik di dalam GG Komiks Apps ini. InsyaAllah kami akan kongsikan dalam entri seterusnya.

Mohon muat turun GG Komiks Apps dan beli Gila-Gila #822 segera!

Semoga Gila-Gila terus maju jaya!

Rujukan: https://www.facebook.com/gilagiladigital/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*